Risotto af Joselito-svinefedt med fennikelblomster...

Massimiliano Alajmo

Risotto af Joselito-svinefedt med fennikelblomster...

Ir Ver video Receta
Risotto af Joselito-svinefedt med fennikelblomster, fisk og kamillete

-
Til kamilleteen

Lav en almindelig kamillete Filtrer teen, og varm den op med lidt Dulcita-sukker for at koncentrere smagen. Resultatet skal være lidt sødt.

Til den rå fisk

Skær jomfruhummeren, rejerne, blæksprutterne og rød mulle i stykker. Krydr dem med blød, ekstra jomfruolivenolie, salt, citronsaft og nogle fennikelblomster

Til risottoen

Rist risene, tilsæt hvidvin, og fortsæt tilberedningen med hønsebuillonen. Smør med Joselito-svinefedt, der er rørt til en creme, fennikelblomster, lidt blød, ekstra olivenolie, lidt citronsaft, friskhakket cayennepeber, lidt sort Sarawak-peber, parmesanost og en dråbe fennikellikør fra Sardinien. Servér risottoen midt på en lun tallerken, og tilsæt lidt sorte oliven af sorten taggiasca, der er lavet til puré, og dæk med mere risotto. I centrum anbringes den kolde, rå fisk, pynt med fennikelblomster, og hæld halvanden skefuld koncentreret, lun kamillete over.

Til serveringen

Hæld lidt blød, ekstra jomfruolivenolie over. Pynt med nogle fennikelkviste, der er skåret meget fint, og tilsæt olie, salt og lidt sorte oliven (der er bagt i ovnen i 3 timer ved 90 °C og stået natten over ved 70 °C i varmeskuffen), der er revet på Microplanet.
-
close
Email
close
close